Op maat

Badkamer

Er is veel keus, wij adviseren graag

Badkamer op maat

Ieder mens is anders. Daarom is iedere badkamer die wij verbouwen altijd een maatwerk project. Een maatwerk oplossing is wat ons betreft geschikt voor grote, kleine en normale badkamers, voor hoge, lage en normale budgetten!

Praktische badkamer

Een badkamer, vinden wij, moet allereerst handig en functioneel zijn ingericht. In kleinere ruimtes bijvoorbeeld moet goed worden nagedacht over plaatsing van wastafel, doucheruimte en badkamermeubel. In de loop der jaren hebben we heel wat kennis op dit vlak.

Onderhoudsarme badkamer

Als de badkamer opgeleverd is blijft er altijd één klus over. Onderhoud ofwel schoonmaken. Zeepresten en kalk uit water geven nou eenmaal werk. Maar door slim gebruik van de juiste materialen kan dit tot een minimaal worden beperkt.

Waarom

Een badkamer van Netto Montage?

Bij Netto Montage beschikken we uiteraard over de benodigde kennis en vaardigheden om elk project tot een succes te maken. Maar dat geldt voor veel bedrijven. Wat onderscheidt ons dan? Wij zijn een compact bedrijf dat een krachtig team inzet, bestaande uit eigen medewerkers en ervaren ZZP’ers. We hebben een jarenlange samenwerkingsgeschiedenis, en dat maakt het verschil. Bij ons bent u geen nummer, geen project, en zeker geen bron van inkomsten. Bij ons bent u een gewaardeerde klant.

Bij Netto Montage krijgt u exact wat u heeft gevraagd, zonder opleveringsproblemen, zonder gedoe, en volledig op maat gemaakt. We hechten enorm veel waarde aan uw tevredenheid en streven naar een vlekkeloos verloop van uw badkamerproject. Ons team is gedreven en werkt met oog voor detail, zodat elk aspect van uw badkamer perfect wordt gerealiseerd.

Kies voor Netto Montage en ervaar een persoonlijke aanpak, topkwaliteit en een badkamer die volledig aan uw verwachtingen voldoet. Wij staan paraat om uw droom badkamer werkelijkheid te maken.

Ontwerp

Ontwerpen is een vak apart, dus dat laten we aan een badkamer specialist over. Wij werken al jaren samen met dezelfde badkamer ontwerper en dat is een groot voordeel. Als ontwerper haalt hij de knelpunten uit uw badkamerontwerp en zorgt voor de gewenste sfeer en indeling.

Badkamer mogelijkheden

Ligbad

Wat zijn er veel mogelijkheden voor een bad in uw badkamer. Wij komen graag langs om u alles te laten zien. Van design bad tot hoekbad, wij leveren en installeren alles. En dan nog de vraag welk type bad u wilt. Want ook hierin zijn vele mogelijkheden, van whirlpool tot een vrijstaand zitbad. Gaat u vast bedenken wat uw wensen zijn?

Wastafel

De wastafel wordt naast het toilet het meest gebruikt in de badkamer. Toch wordt hier niet veel aandacht aangegeven. Onterecht vinden wij. Want juist met de wastafel kan je de badkamer een extra tint geven. En zeker de wastafel moet helemaal kloppen, in wat je ziet en in gebruik. Laat ons u inspireren en verrassen.

Douche – sunshower

Douchen kan op vele manieren. Ook voor douches geldt dat wij graag bij u langs komen om te laten zien wat er allemaal kan. Wilt u bijvoorbeeld een douchecabine, een inloopdouche, een extra regendouche of een lekker sunshower? Natuurlijk kijken we dan direct naar de benodigde watercapaciteit en naar duurzame oplossingen !

Badkamermeubel

Een badkamermeubel zorgt voor orde in de badkamer. Dus primair kijken wij samen met u naar de opbergbehoefte in de badkamer. Pas daarna gaan we kijken naar de verschillende meubels. En als u niets kan vinden, dan maken wij zelf een badkamer meubel voor u van het door u gewenste materiaal. Natuurlijk is dit meubel helemaal op maat gemaakt.

Mogelijkheden genoeg

Voor welness in uw badkamer